Adidas Originals u saradnji sa Pharrelom Williamsom otvara privremeni Samba Café u Parizu

Release Date
20/06/2023
fotografije
@pharrell

Najiščekivanija zvijezda ovogodišnje Sedmice muške mode u Parizu je umjetnik i poduzetnik Pharrell Williams, koji će svoju prvu reviju kao direktor Louis Vuitton muške odjeće predstaviti večeras, 20.6.2023. Tizer slika sa Rihhanom kao zaštitinim licem kolekcije predstavljena je u četvrtak, ali cijela industrija željno iščekuje da vidi taj jedinstveni dodir koji će Pharrell unijeti u najutjecajniju luksuznu kuću na svijetu. Ovaj značajan izazov, međutim, ne sputava ovog višestruko talentovanog umjetnika.

Pored svojih obaveza u Louis Vuittonu, Pharrell organizira izložbu Just Phriends sa Sarah Andelman za njenu aukcijsku kuću Joopiter, a i najavljena je saradnja sa Adidas Originals na njihovom projektu Samba Café.

Pharrell Williams njeguje dugogodišnje pratnerstvo s njemačkim brendom kroz svoj brend Humanrace. Ovaj put bit će uključen u stvaranje privremene instalacije od 22. do 24. juna kad će Adidas Originals preuzeti koncept prodavnicu The Broken Arm koja se nalazi na adresi 12 Rue Perrée, u trendovskoj četvrti Marais u Parizu.

U Samba Caféu, Adidas Originals će predstaviti Samba Humanrace model u tri različite boje, praćen nizom zanimljivih aktivnosti tokom Sedmice mode u Parizu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.