Angelina Jolie u vjenčanici na naslovnici novog broja magazina People

Nakon brojnih nagađanja kako je mogla izgledati vjenčanica Angeline Jolie koju je nosila na svom tajnom vjenčanju pretprošle subote (23. augusta) u Chateau Miraval u Francuskoj, danas se pojavila naslovnica za novi broj magazina People i Hello sa Angelinom u vjenčančanici, a koji donose i ekskluzivne priče o vjenčanju Pitt / Jolie, te prateće fotografije sa vjenčanja.

angelina vjencanica
DAVID JAMES/GETTY IMAGES

ange-real--z

 

Angelina je nosila bijelu vjenčanicu koju je kreirao Luigi Massi (krojač Atelier Versace), a koji je u veo i na određene dijelove haljine ukomponirao crteže njihove djece. Brad je nosio obično odijelo, čak je morao posuditi kravatu od jednog od svojih sinova, jer je zaboravio svoju.

 

Kako piše People svako od šestero djece bilo je važan dio ceremonije na kojoj je prisustvovalo oko dvadesetak ljudi.  Sinovi Maddox i Pax dopratili su mamu do oltara, Zahara i Vivienne su bile zadužene za latice cvijeća, a Shiloh i Knox su nosili prstenje. Osim toga pomogli su roditeljima da napišu zavjete, a Pax je ispekao tortu.

 

I dok svi s nestrpljenjem čekaju nove brojeve magazina  Angelina i Brad su se već uveliko vratili svojim svakodnevnim obavezama.

 

tekst_FBL

foto_People

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.