Avon Attraction Desire – ponovo zapali vatrenu strast

Release Date
19/02/2021

Attraction Desire najnoviji je duo mirisa iz linije Avon Attraction, s kreacijama za oba partnera. Kompanija Avon, koja svake sekunde proda 7 bočica mirisa i kao jedna od vodećih mirisnih kuća u svijetu novim iznenađenjima budi želju svojih korisnika za otvaranjem čula u otkrivanju novih mirisnih nota.

U čemu se krije tajna? Dva strastvena mirisa za nju i njega stvorena da vrate izgubljenu strast, ujedinjena su uzbudljivim akordom vatre sa eliksirom crne višnje koji opija i podstiče strast da ponovo bukne, ostavljajući vas da želite više.

Osoba koja stoji iza oba mirisa je rumunska kreatorica Gabriela Chelariu, koja je oduvijek bila fascinirana prirodom. Tokom studija za farmaceuta, odradila je pripravnički staž za istraživanje novih molekula mirisa i posjetila Grasse u Francuskoj, rodno mjesto moderne parfumerije. To je bio početak njezinog putovanja u svijet mirisa, da bi se kasnije pridružila mentorici Honorine Blanc i postala dio svjetski poznate kompanije Firmenich.

– Inspiracija je potekla od osjećaja želje koju doživimo kad nas strast pomete s nogu. Kontrastne, ali poznate note, kombinirala sam na nov način u želji da stvorim eksploziju snažnih osjeta koji odgovaraju uzbuđenju koje osjećamo kad smo strastveno zaljubljeni. Oba mirisa stvorena su da bude čula i stvaraju užitak koji oživljava želju, kaže Gabriela Chelariu.

Attraction Desire for Her (orijentalna vanilija i jantar): primamljiv miris sa zavodljivom esencijom vatrene crne trešnje, praćen senzualnim sambac jasminom i bazom zlatnog jantara za dugotrajni dojam. 50ml, 27,90

Attraction Desire for Him (začini i drvo): ovaj miris započinje hrabro s daškom neodoljive vatrene crne trešnje omamljene irisom. Završava na jantaru, senzualnoj noti koja budi želju za još više. 75ml, 27,90

Avon je pionir u svijetu mirisa, osnovan prodajom parfema 1886. godine, i spreman je započeti još jedno uzbudljivo poglavlje u kategoriji parfema lansiranjem Attraction Desire mirisa, linije novih primamljivih mirisa koji bude želju i strast.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.