BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT EDT: Poziv da doživite radosnu svjetlost kroz svježinu ruže

Datum objave
28/03/2022

Svjež i blistav, Bulgari prepoznatljiv potpis je u srcu najnovijeg mirisa rimskog draguljara, fuzija blistavog zlata i bezvremenske ruže koja poziva ženu da iskoristi svakodnevni trenutak i učini ga izvanrednim. Potpuno neočekivani izraz pupoljka ruže u toaletnoj vodi Bulgari Rose Goldea Blossom Delight draguljar koristi kao potpis da otkrije svoje najuzvišenije aspekte.

Sve je moguće

Milujuća, sofisticirana, sa blistavom transparentnošću, nova toaletna voda kao svježa interpretacija parfemske vode Bulgari Rose Goldea Blossom Delight slavi unutrašnju iskru žene, podsječajući nas da je sve moguće. Ruža je u srcu oba mirisa, u Eau De Parfum koji odzvanja baršunastom živošću koja evocira mnoge aspekte ruže i Eau De Toilette blistava i svježa kompozicija koja dočarava svježinu pupoljka ruže.

Sjajni izraz Bulgari trajne strasti za lijepim životom; obje interpretacije Bulgari Rose Goldea Blossom Delight su poziv da se prigrli mogućnost raširenih ruku, susrećući svaki trenutak s čistom neobuzdanom radošću.

bulgari goldea rose

Život svake žene je kolaž lijepih trenutaka, vođeni njenom radoznalošću i podstaknuti njenim optimizmom. Ukratko, to je kulminacija njenih snova koji su postali stvarnost. Upravo ta urođena energija pretvara obično u izvanredno, dnevne trenutke života u svjetlucavo remek-djelo.

Mirisi Bulgari Rose Goldea Blossom Delight posvećeni su ženi koja stvara svoje mjesto u svijetu kroz snove, odlučnost i optimizam – i predstavljaju onu blistavu iskru koja čini da svaki dragocjeni trenutak blista. U svijetu Bulgari Rose Goldea Blossom Delight, svaki dan je uzbudljiv, svako sutra je drugačije i sve je moguće.

Inspiriran dragocjenim trenutkom kada će ruža procvjetati, miris hvata uzbuđenje svijetle i blistave budućnosti.

 

Kompozicija

Ruža za razliku od bilo koje druge, u Bulgari Rose Goldea Blossom Delight osvjetljava kultni neistražene aspekte sastojka, oživljavajući ih kao što to može samo rimski draguljar.

Majstor parfimera Alberto Morillas ulazi u zamršenost rascvjetalog, slažući svoje prepoznatljive teksture sa Bulgari prepoznatljivim akordom mošusa kako bi stvorili cjelinu, novo mirisno iskustvo, višestruko i nepredvidivo kao i sama priroda.

To je ruža kakvu je isklesao Bulgari, koja stvara svoju slojevitu ljepotu i živu iskru. Baš kao što stvara radost sa svojim neočekivanim dragim kamenjem i smjelim kombinacijama boja, Bulgari svojim najnovijim olfaktornim draguljem unosi bujnost i fascinaciju.

 

Više svježine, ista  privlačnost. Sa toaletnom vodom Rose Goldea Blossom Delight, Bulgari pretvara obećanje ruža u svijetal, transparentan i ultra-sjajan potpis. Uz živahnu parfemsku vodu, nova toaletna voda postavlja najsvježije proljeće u srcu nježnih pupoljaka ruže, na rubu cvjetanja. Predstavlja optimizam novih početaka, a blistavi miris ruže otvara se transparentnošću akorda đurđevka i pjenušavog grejpa. U jezgri, toaletna voda otkriva taj magični trenutak kada će ruže procvjetati: svježi i nježni pupoljci ruže se prepliću sa jarkim i raskošnim notama božura, još jednog simbola proljeća za veličanstveni buket blistave elegancije.

Konačno, ukrašen je velom nota bijelog mošusa i kedrovine, za nježni osjećaj prožet prirodnom senzualnošću i udobnošću.

 

Bočica

Bulgari Rose Goldea Blossom Delight boca dočarava Bulgari ružu u pastelnim bojama. Boje, kultni oblik i nezaboravan zlatni dodir. Mekan kao latica, renderovan zadivljujućih nijansi, to je veličanstven talisman, stručno oblikovan, uglačan i izrezan kako bi dočarao pupoljak ruže na rubu cvjetanja. Serpenti ogrlica se mota oko vrata boce, amblem beskrajnih metamorfoza i beskrajnih mogućnosti. Njegove heksagonalne skale prekrivene su tirkiznim emajlom za parfemsku vodu i bijelim sedefom  za toaletnu vodu.

Okrugla kapa pojačava harmonične linije tijela, dok zlatni detalj daje čaroliju zadivljujućeg sjaja i uglađene elegancije — prekrasne aure koja nas podsjeća da je svaki dan pravi dan da zasijamo.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kozmetika Afrodita predstavila 4D COLLAGEN liniju za njegu lica