Ivica i Luka Rajić predstavili spot NEBO JE OPET CRVENO, Tajana Dedić Starović radila režiju

Release Date
28/03/2022

Ivica, muzičar iz Pančeva, u saradnji sa Lukom Rajićem predstavlja pjesmu Nebo je opet crveno. Muziku i tekst za pjesmu su radili Ivan Kačavenda i Luka Rajić, aranžman Milan Bjelica. Izdavač je Kontra. Za režiju, kameru i montažu bila je zadužena Tajana Dedić Starović.

– Nekoliko mjeseci prije izlaska singla nisam nimalo bio motivisan za promociju, album, snimanja bilo koje vrste. Onda se niotkuda pojavila Tajana. Imali smo sastanak u Beogradu, gdje sam ja došao s idejom da neću nikakav spot, možda eventualno neku fotku za omot da napravimo i to je to. Nije htjela ni da čuje. Nju je pjesma toliko stvaralački pokrenula da je bilo nemoguće da se ta energija ne prelije i na mene. I evo, tri mjeseca kasnije imamo najljepši mogući spot, a reakcije sluštelja i gledatelja su, iskreno, nikad veće i bolje, kaže Ivica.

U spotu se pojavljuju Isidora Branković, Nikola Tomić i Ivan Kačavenda. Šminku je radila Jovana Ruškić, a sve je snimano u Tajaninom Pink Room studiju u Banjoj Luci.

– Ova pjesma je za mene ipak posebnija od ostalih koje sam izdao. Riječ je o mom prvom dueru i dijeljunju pjesme s nekim. Tema pjesme je jedno od najbolnijih i najzagonetnijih iskustava u emocionalnom odnosu s nekim, kaže Ivica.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.