Ivica i Luka Rajić predstavili spot NEBO JE OPET CRVENO, Tajana Dedić Starović radila režiju

Datum objave
28/03/2022

Ivica, muzičar iz Pančeva, u saradnji sa Lukom Rajićem predstavlja pjesmu Nebo je opet crveno. Muziku i tekst za pjesmu su radili Ivan Kačavenda i Luka Rajić, aranžman Milan Bjelica. Izdavač je Kontra. Za režiju, kameru i montažu bila je zadužena Tajana Dedić Starović.

– Nekoliko mjeseci prije izlaska singla nisam nimalo bio motivisan za promociju, album, snimanja bilo koje vrste. Onda se niotkuda pojavila Tajana. Imali smo sastanak u Beogradu, gdje sam ja došao s idejom da neću nikakav spot, možda eventualno neku fotku za omot da napravimo i to je to. Nije htjela ni da čuje. Nju je pjesma toliko stvaralački pokrenula da je bilo nemoguće da se ta energija ne prelije i na mene. I evo, tri mjeseca kasnije imamo najljepši mogući spot, a reakcije sluštelja i gledatelja su, iskreno, nikad veće i bolje, kaže Ivica.

U spotu se pojavljuju Isidora Branković, Nikola Tomić i Ivan Kačavenda. Šminku je radila Jovana Ruškić, a sve je snimano u Tajaninom Pink Room studiju u Banjoj Luci.

– Ova pjesma je za mene ipak posebnija od ostalih koje sam izdao. Riječ je o mom prvom dueru i dijeljunju pjesme s nekim. Tema pjesme je jedno od najbolnijih i najzagonetnijih iskustava u emocionalnom odnosu s nekim, kaže Ivica.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte video izložbu IZBJEĆI RAT fotografa Luigija Ottanija i umjetnice Roberte Biagiarelli