Dina Ćerić x Rikardo Druškić: Dva crteža pod jednim krovom

Dina Ćerić i Rikardo Druškić, kreativci iz Sarajeva, odlučili su sunčani vikend iskoristi i oslikati jedan zid na Stojčevcu. Kako su nam rekli, mnogo vremena provode družeći se i već dugo su imali plan nešto crtati.

 

https://instagram.com/p/BFtvAyimpWc/

rikardo

 

Nismo imali apsolutno nikakav koncept prije, osim da smo znali da nam se crteži nekako na kraju moraju spojiti. I jedno i drugo smo ideje počeli dobivati nakon što smo obojili zid u bijelo. U suštini imamo potpuno različite stilove, ali mislimo da su se na kraju sjajno spojlili u jednu predivnu cjelinu. Nazvali smo ga Dva crteža pod jednim krovom, rekla nam je Dina Ćerić.

 

Rikardo & Dina

 

Dina Ćerić je studirala Grafički dizajn na Akademiji likovnih umjetnosti. Iako se ne bavi dizajnom, voli oslikavati zidove. Kako kaže, teško je odrediti trenutno zanimanje, jer se bavi različitim stvarima, radi na brojnim festivalima, izložbama i bavi se ilustracijom.

 

Rikardo Druškić, mladi i produktivni sarajevski umjetnik bavi se crtanjem još od srednje škole. Svoje prve ozbiljnije umjetničke iskorake pravi kao učesnik na skupnim izložbama u galeriji Collegium Artisticum sa grupom YAGE. Učešće na ovim izložbama potpuno ga je usmjerilo u svijet likovne i digitalne umjetnosti. Do sada je izlagao svoje radove u Bosni i Hercegovini, ali i diljem svijeta – New York, Miami, Los Angeles, Taiwan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.