DJ Jasmina x FBLmusic

Release Date
20/05/2019
fotgrafija
Edvin Kalić

DJ Jasmina, veteranka bosanskoheregovačke elektronske scene, prvi je put stala za mix pult 1999. Pored brojnih domaćih i regionalnih nastupa, Jasmina je gostovala i na mnogim međunarodnim festivalima i puštala ploče u vrhunskim klubovima, od Berlina do Detroita. U svojoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri, Jasmina je nastupala sa velikim imenima elektronske muzike, kao što su Abe Duque, Mladen Solomun, Gebruder Teichmann, Martini Bross, Gudrun Gut, Eurokai, Mike vamp, K-Hand, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

Jasmina vrti muziku isključivo na pločama. Prepoznatljiva po svom izboru muzike, vještini miksanja, i eleganciji cjelokupne izvedbe, Jasmina na svojim nastupima komunicira iskrenu ljubav i pozitivnu energiju koju u njoj budi muzika. Tu emociju s lakoćom prenosi na publiku, krečući se od prljavih i minimalnih, do senzualnih i dubokih zvukova.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.