FBL shop preporuka: DOGO BOBO maska za lice

Datum objave
05/05/2021

Iako se u Bosni i Hercegovini poboljšava situacija kad je riječ o pandemiji, smanjuje se broj oboljelih i umrlih, dozvoljeno je boraviti na otvorenom bez maski na licu, mi ipak preporučujemo da se ne opuštamo previše i dalje pridržavamo što više preporuka Kriznog štaba kako bismo što više suzbili širenje korona virusa.

U FBL shopu od danas možete kupiti DOGO BOBO maske za lice. Izrađene su od mat svilene satenske tkanine. U potpunosti pokrivaju nos i bradu, i ne magle naočale jer je područje za disanje šire od standardnih maski. Dvoslojne su i gusto teksturirane, te imaju vezice kako biste masku mogli spustiti kao ogrlicu oko vrata, bez komplikacija oko sigurnog odlaganja u džep ili torbu.

Mogu se prati u mašini za veš na 60 stepeni.

Bobo maske iz DOGO ponude imaju bezbrojne uzorke i ručno su izrađene. Naprosto ćete uživati u veselim, šarenim i ugodnim maskama, ma koliko odbijali tu pomisao.

Posjetite nas u Dogo Sarajevo, ALTA SC, 2. sprat ili naručite unikatni par putem FBL ili DOGO web shopa, FB ili Instagrama. I svakako nam se javite za dodatna pitanja jer smo tu za vas.

DOGO BOBO maska za lice

DOGO BOBO maska za lice

DOGO BOBO maska za lice

DOGO BOBO maska za lice

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marama – najpoželjniji proljetni modni dodatak