Flora handmade Elegantna i odvažna

Flora handmade: Cvijet pakujac za sve istrajne, odvažne i uporne žene

Release Date
28/02/2022

Nova osmomartovska kolekcija Flora Handmade Elegantna i odvažna izrađena je za sve one žene koje su istrajne, uporne, odvažne, za sve one koje pronađu hrabrost da koračaju ka svom cilju čak i onda kada to nije nimalo lako. Za one žene koje uz sve svoje borbe i izazove ipak zrače optimizmom, elegancijom, ljepotom. Njezina nježnost proizlazi iz njezine elegancije, a odvažnost ćete prepoznat u njezinom jedinstvenom stilu!

Flora Handmade Elegantna i odvažna

Kolekcija je izrađena sa cvijetom po nazivu pakujac, cvijet koji uzgajamo u našen cvjetnjaku u Tomislavgradu, potom ga sušimo, presujemo i u konačnici sačuvamo u komadu unikatnog nakita. S obzirom na to da su cvjetovi pakujca veliki bilo ih je jako izazovno ‘spremiti’ u nakit, ali koristeći latice vjerujemo da smo uspjeli da vam približimo njegovu ljepotu, kaže nam Sunita Dizdar-Hodžić, dizajnerica Flora Handmade nakita.

 

Pakujac – vjera i nada

Inspiraciju za ovu kolekciju Sunita je pronašla u simboličkom značenju ovog cvijeta.

– Cvijet pakujac nam svojom simbolikom šalje poruku da uvijek trebamo imati vjeru, da se ne trebamo bojati hrabro koračati svojim putem jer jedino put ispunjen vjerom i snagom je pravi put koji nas vodi do pobjede. I da, čitajući ovo sjetila sam se million situacija kada su mi vjera i nada dali dovoljno snage da nastavim putem koji mi se u jednom trenutku činio kao pogrešan, ali se na kraju ispostavilo da je pravi. Pa čak i kada je bio pogrešan shvatala sam da sam ga jednostavno trebala prijeći kako bih naučila neke svoje životne lekcije, kaže Sunita.

Pakujac je cvijet koji se može pronaći na velikim visinama gdje raste unatoč brojnim nepovoljnim uvjetima, onako odvažno i hrabro i to ga ne spriječava da daje prelijepe cvjetove, da unatoč izazovima i dalje zrači ljepotom i širi pozitivnu energiju.

Ova simbolika mi je ujedno bila i inspiracija za novu kolekciju, za ženu koja je elegantna i odvažna. Za onu čija nježnost proizlazi iz njene elegancije, a njen jedinstven stil joj daje odvažnost. Baš kao ovaj cvijet, ona je odvažna da na sebi svojstven način savlada svaku prepreku, a da pri tome ne izgubi svoju nježnu ljepotu.

Kolekciju potražite u našem FBL shopu!

Flora Handmade naušnice sa cvijetom pakujca

Flora Handmade ogrlica sa cvijetom pakujca

Flora Handmade ogrlica sa cvijetom pakujca

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.