Givenchy L’Interdit Rouge Ultime vas poziva da prihvatite svoju jedinstvenost

Release Date
24/08/2023

Na ljeto 2023. Givenchy je predstavio najnovije limitirano izdanje L’Interdit Rouge Ultime, koji je takođe nastavak na verziju L’Interdit Rouge iz 2021. godine. Brend kaže da ova kompozicija podiže senzualnost na nove visine, pomičući granice i prkoseći konvencijama.  Novi parfem koji su kreirali Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal.

Novi konični parfem Givenchy L’Interdit Rouge Ultime se sastoji od buketa bijelog cvijeća, narandžinog cvijeta, tuberoze i jasmina, pomiješanog sa ekstraktom kakaa i pojačano akordom pačulija i vetivera. Zavodljiva mješavina cvjetnih nota i intenzivnih drvenastih aspekata, senzualni novi Eau de Parfum završava sa nagovještajem ambroksana za najtrajniji i najželjeniji trag parfema.

Čista fascinacija u boci. L’Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime boca odjevena je u mat crvenu unutarnju lakiranu površinu s crvenom čipkom i crvenom 4G resicom u couture stilu. Crvena je ostala potpisna boja Givenchyja i boja apsolutne slobode.

Iskusite uzbuđenje zabranjenog s L’Interditom, parfemom koji vas poziva da prihvatite svoju jedinstvenost.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.