KOZMETIKA AFRODITA će učiniti sve da budete zauvijek zaljubljeni u ljeto

Ove godine bilo gdje: na moru ili kod kuće, jednostavno ćeš se zaljubiti u ljetne novitete iz Kozmetike Afrodite. Proizvodi ne samo da nude tačno ono što koži treba u vrućim mjesecima: od zaštite do lijepo preplanule puti i hidratacije, već oduševljavaju zbog prisustva velike doze odgovornosti prema našoj planeti Zemlji. Afrodita je napravila korak naprijed i ovog ljeta predstavlja nove proizvode u ambalaži od reciklirane plastike. Upoznaj njihove ljetne favorite!

 

afrodita

 

Visoka SPF zaštita, koja i njeguje!

 

Proizvodi SUN CARE za njegu tijela s posebno učinkovitim sustavom UVA i UVB filtara nude trenutačnu zaštitu kože od opeklina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože. Dermatološki su testirani i njeguju kožu s obzirom na njezine individualne potrebe.

 

AFRODITIN SAVJET: Volite ljetne sportove u vodi? Odaberite Mlijeko za zaštitu od sunca SPF 30, koje VODOOTPORNOM formulom izvrsno štiti kožu za vrijeme sportskih aktivnosti u moru odnosno bazenu.

afrodita 1

 

MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30 / Obogaćeno sa nepogrešivim prirodnim sastojkom – aloa verom, kožu u ljetnim danima dodatno njeguje i pouzdano zaštiti od štetnih UVA i UVB zraka te vanjskih utjecaja kao što su vjetar, more i sol. Omogućuje jednostavno nanošenje, i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Raspršiš po tijelu i već brižno trčiš u nove ljetne avanture!

 

zastita za lice

 

Zaštita za lice

 

Za zaštitu lica od sunca na raspolaganju su proizvodi sa zaštitnim faktorima SPF 25 i SPF 30, koji dubinski štite kožu od štetnih UVA i UVB zraka te nastanka pigmentnih mrlja, a istodobno je brižno njeguju. Njihova lagana i nemasna struktura brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj svježine. Ne nadražuju kožu jer sadržavaju hipolaregeni parfem.

 

JESTE LI ZNALI? Čak 80 posto vanjskih čimbenika starenja predstavljaju UV zrake. Zato zaštita od sunca, koja je neophodna za očuvanje zdrave kože, istodobno predstavlja i zaštitu od starenja.

 

marmelada

 

Afroditina MARMELADA

 

Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i oduševljava sa sastojcima 100% prirodnog izvora.

  • TROPICAL Marmelada – SPF 10, sa BIO kokosovim uljem.
  • NATURAL Marmelada – certificirana prirodna kozmetika, i za osjetljivu kožu.
  • MARMELADA Suho olje – sa zlatnim česticama, bez osječaja masnoče na koži.
  • MARMELADA classic – sa 100 % prirodnima uljima do zavidljivo preplanulog tena.

 

 

afrodita malisani

 

Proizvodi za zaštitu osjetljive dječje kože:

– Pružaju trenutačnu i istodobno VISOKU UVA/UVB zaštitu od opeklina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože.

– Iznimna VODOOTPORNA formula osigurava da vaši mališani budu zaštićeni i tijekom plivanja i igre u vodi.

– Omogućuju nanošenje na mokru kožu.

– DERMATOLOŠKI je dokazano da su proizvodi pogodni za osjetljivu dječju kožu.

– Sadržavaju HIPOALERGENI parfem, što smanjuje rizik od kožnih alergija.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.