Magična šumska bajka modne kuće Dior

Zbog stanja izazvanog pandemijom virusa COVID-19 brojne modne kuće prilagođavaju se trenutnim uslovima, pa tako i francuska modna kuća Dior, koja je danas putem svoje online platforme predstavila novu haute couture kolekciju za jesen / zimu 2020 / 2021. Umjesto klasične revije predstavili su kolekciju u kratkom videu donoseći tako osvježenje u digitalne izloge. Redakcija Fashion.Beauty.Love magazina je bila jedna od tri adrese iz Bosne i Hercegovine koje su dobile pozivnicu za ovu posebnu priliku.

 

Kolekcija, koju je kreirala kreativna direktorica modne kuće Dior, Maria Grazia Chiuri, predstavljena je u filmu nagrađivanog talijanskog reditelja Mattea Garronea. Film donosi priču koja počinje u Diorovom ateljeu i nastavlja se u magičnom bajkovitom šumskom svijetu gdje se susrećemo sa šumskim vilama, sirenama i šumskim bogom Panom, a tu je i Narcis, koji zaljubljeno posmatra svoje lice u rijeci.

 

Pogledajte magičnu šumsku bajku modne kuće Dior.

 

fotografija_YouTube / screenshot

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
TOUCH ME NOT najbolji film 68. Berlinalea