Omiljeni Pull&Bear komadi na sniženju

Datum objave
23/06/2022

Pull&Bear trgovinama u toku je ljetno sniženje proizvoda. Aktualno sniženje odnosi se na zadnje kolekcije proljeće-ljeto, a uključuje moderne i trendi outfit proizvode za urbane djevojke i dečke.

Pull&Bear za mlade odabire najnovije svjetske trendove te ih uspješno kombinira s uličnim i klupskim stilovima, kako bi mladima omogućili izražavanje osobnosti uz poseban osjećaj ugode uz lako nosive komade odjeće po najboljim cijenama. Istodobno Pull&Bear naglasak stavlja i na praćenje te primjenu nove tehnologije, društvenih promjena i najnovijih trendova u svijetu umjetnosti.

Glavna namjera u poslovanju Pull&Beara je odjenuti mlade ljude koji su posvećeni svom okruženju i koji žive u zajednici povezani jedni s drugima. Stoga je glavni cilj ovog brenda da mladima omogući širok izbor u modnom svijetu odijevanja s naglaskom na opuštenost, izbjegavanje stereotipa te odijevanja tako da osjećaj udobnosti bude na prvom mjestu.

Sve to je vidljivo u predstavljanju i ponudi novih kolekcija sezone u sezonu. Glavna inspiracija najviše je i glavni grad američke savezne države Kalifornije, Palm Springs koji se provlači kroz detalje u novim kolekcijama.

Ludo ljetno sniženje potražite u vašoj najbližoj trgovini.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nevjerovatna haljina za čiju izradu je bilo potrebno 300 sati