Omiljeni Pull&Bear komadi na sniženju

Release Date
23/06/2022

Pull&Bear trgovinama u toku je ljetno sniženje proizvoda. Aktualno sniženje odnosi se na zadnje kolekcije proljeće-ljeto, a uključuje moderne i trendi outfit proizvode za urbane djevojke i dečke.

Pull&Bear za mlade odabire najnovije svjetske trendove te ih uspješno kombinira s uličnim i klupskim stilovima, kako bi mladima omogućili izražavanje osobnosti uz poseban osjećaj ugode uz lako nosive komade odjeće po najboljim cijenama. Istodobno Pull&Bear naglasak stavlja i na praćenje te primjenu nove tehnologije, društvenih promjena i najnovijih trendova u svijetu umjetnosti.

Glavna namjera u poslovanju Pull&Beara je odjenuti mlade ljude koji su posvećeni svom okruženju i koji žive u zajednici povezani jedni s drugima. Stoga je glavni cilj ovog brenda da mladima omogući širok izbor u modnom svijetu odijevanja s naglaskom na opuštenost, izbjegavanje stereotipa te odijevanja tako da osjećaj udobnosti bude na prvom mjestu.

Sve to je vidljivo u predstavljanju i ponudi novih kolekcija sezone u sezonu. Glavna inspiracija najviše je i glavni grad američke savezne države Kalifornije, Palm Springs koji se provlači kroz detalje u novim kolekcijama.

Ludo ljetno sniženje potražite u vašoj najbližoj trgovini.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.