Mirza Mustafagić nam je otkrio zašto je vjeran Samsung preklopnim telefonima

SponsoredSamsung
Release Date
06/10/2022
fotografije
Mirza Mustafagić

Mirza Mustafagić javnosti je poznat kao vloger, influencer i osoba zarazne energije. Na društvenim mrežama okuplja cijelu armiju fanova, a na svojim brojnim putovanjima pravi sjajne foto i video materijale. Od prošle godine, kada je otkrio čari preklopnih telefona, ponosni je vlasnik Samsung Foldable uređaja.

Nakon što mu je prošlog ljeta Samsung Galaxy Z Fold3 osvojio srce i učinio da klasični telefon zamijeni preklopnim, sada je upoznao najnovije izdanje ovog jedinstvenog modela.

Novi Samsung Galaxy Z Fold4 mi je izazvao totalno oduševljenje. Prije nekoliko dana, kada sam ga otpakovao, oduševio sam se dizajnom i novim izgledom, koji je zadržao staru formu, ali je podredio novim trendovima, kaže nam Mirza.

Cijela lista omiljenih karakteristika

Ovaj inovativni pametni telefon Z serije impresivnog izgleda i čak 128 GB više memorijskog prostora u odnosu na prethodnu seriju otvorio je prostor za mnoštvo novih aplikacija i drugih sadržaja koje korisnicima mogu zatrebati. Kao korisnik koji posebno cijeni ovaj segment, Mirza kaže da mu se veoma sviđa i to što je Samsung Galaxy Z Fold4 lakši od prethodne serije.

To je meni, koji uvijek imam pune ruke stvari, bitno. Ovaj telefon mi pomaže kod obavljanja svakodnevnih obaveza i njegov veliki display je prva od stavki koju bih izdvojio, ali također i praktičnost – mogu da  imam dvije vrste displaya u zavisnosti od situacije, što je super opcija, objasnio je Mirza govoreći o prostranom ekranu of 7,6 inča za brzi pristup i lakoću prebacivanja s jednog prozora na drugi, što korisnicima pruža priliku da obavljaju više stvari paralelno, čak i dok su u pokretu – kao da imaju mini računar u svom džepu.

Nabrajajući dalje karakteristike koje ga čine vjernim korisnikom Samsung preklopnih telefona, Mirza navodi:

Jako mi je bitna kod mobitela i izdržljivost baterije. Moram priznati da sam primijetio da je Samsung dosta radio na dugotrajnosti baterije za ovaj model mobitela i da sada sa Samsung Galaxy Z Fold4 mogu da uživam u konzumiranju sadržaja cijeli dan. Također, bitna stavka kada je mobitel u pitanju za mene je i otpornost na padove, jer se u mom svakodnevnom haosu desi da u brzini često mobitel prvi ispadne na tlo. Srećom, to mi se za sada nije desilo sa novim uređajem, ali zahvaljujući aluminijskoj zaštiti vjerujem da je moj mobitel siguran, dodao je.

Otporan, pouzdan i za produktivnost bez premca

Kao uspješnom content kreatoru, izuzetno su mu bitne i dobre fotografije, a pet kamera njegovog novog telefona sa unaprijeđenim 50MP širokim sočivom i 30x Space Zoom sočivom te raznovrsnim režimom kamere, 23 posto jačim senzorom i boljom snagom obrade, mogu ispuniti sve zahtjeve za jasnim fotografijama, čak i noću.

To je definitivno nešto što nema nijedan drugi telefon, pa mi je to jedna od najdražih opcija, kazao je Mirza. I zasigurno jedna od super kvaliteta koju jako volim kod telefona je odličan zvuk pri reprodukciji audio sadržaja, a posebno ukoliko je sve povezano sa Buds slušalicama koje su moje nedavno otkriće.

 

Više informacija o uređaju o kojem Mirza govori možete pronaći na ovom linku Samsung.com .A kupovinom Galaxy Z Fold4 ili Galaxy Z Flip4 od 12.9. do 16.10.2022. ostvarujete pravo na poklon – novi pametni sat Galaxy Watch5. Uz to, bit ćete u prilici da izaberete između dva modela ovog sjajnog uređaja – 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Detalje promocije potražite ovdje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Midnight Walk