Novi Nordic Mood ukrasi donose radost ljetnih boja

JYSK predstavio novu ljetnu kolekciju zanimljivih dekoracija

Release Date
13/07/2023

Svakog ljeta JYSK predstavlja svoje Nordic Mood novitete, živopisnu kolekciju dekoracija koja širi radost i optimizam.

Vaza sa skulpturalnim oblicima od stakla u plavo rozim nijansama, umjetna biljka aloe vere sa crvenkastim cvjetovima te svijetli ukrasni jastuk izvezen poljskim cvijećem, sve su to veseli detalji koji nam donose ljeto u dom.

Živahan i razigran osjećaj izvire iz nove kolekcije Nordic Mood, koja je od sada dostupna u JYSK prodavnicama kao i putem webshopa JYSK.ba. Paleta boja fokusirana je na plavu, rozu te boje mente, pijeska i žute. Ove tople boje obilježavaju ljeto koje svi tako volimo i stvaraju osjećaj ugodnog doma. U kombinaciji sa nijansama bijele i sive, kao i prirodnim materijalima, kolekcija nudi uravnotežen i ugodan ambijent.

Dizajnerski proizvodi nastali su kao rezultat igre između nepravilnih oblika i mekih linija, poput vaze TORMUND koja dobro funkcionira kao samostalni ukras, ali i kad je ukrašena cvijećem dok pruge na svijećnjaku MARK daju malo razigranosti i stvaraju lijep kontrast u kombinaciji sa plavom bojom BALDUR svijeća.

Prugasti retro jastuk, nekoliko suhih cvjetova i craft keramičke šoljice pastelnih boja, dovoljni su za onaj poznati osjećaj ugode pri pogledu na svoj dobro rashlađeni dnevni boravak.

Prirodni materijali poput drveta manga i pruća igraju ulogu u nekoliko novih proizvoda, kao što je praktična i estetski zanimljiva ukrasna korpa FRITLEV. Prirodu lijepo oponaša i umjetno, suho cvijeće RALF koje je dostupno u dvije boje. Smeđe nijanse na ukrasnim jastučićima, kao i khaki staklo na vazi ROY asociraju na zemlju i jednostavnost dok nasuprot tome, minimalistički stalak sa prozirnom glazurom, SIGMUND, podiže cvijet ili neku drugu dragu dekoraciju na neke nove visine.

Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije dostupni su u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba u ograničenim količinama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.