Novi Nordic Mood ukrasi donose radost ljetnih boja

JYSK predstavio novu ljetnu kolekciju zanimljivih dekoracija

Release Date
13/07/2023

Svakog ljeta JYSK predstavlja svoje Nordic Mood novitete, živopisnu kolekciju dekoracija koja širi radost i optimizam.

Vaza sa skulpturalnim oblicima od stakla u plavo rozim nijansama, umjetna biljka aloe vere sa crvenkastim cvjetovima te svijetli ukrasni jastuk izvezen poljskim cvijećem, sve su to veseli detalji koji nam donose ljeto u dom.

Živahan i razigran osjećaj izvire iz nove kolekcije Nordic Mood, koja je od sada dostupna u JYSK prodavnicama kao i putem webshopa JYSK.ba. Paleta boja fokusirana je na plavu, rozu te boje mente, pijeska i žute. Ove tople boje obilježavaju ljeto koje svi tako volimo i stvaraju osjećaj ugodnog doma. U kombinaciji sa nijansama bijele i sive, kao i prirodnim materijalima, kolekcija nudi uravnotežen i ugodan ambijent.

Dizajnerski proizvodi nastali su kao rezultat igre između nepravilnih oblika i mekih linija, poput vaze TORMUND koja dobro funkcionira kao samostalni ukras, ali i kad je ukrašena cvijećem dok pruge na svijećnjaku MARK daju malo razigranosti i stvaraju lijep kontrast u kombinaciji sa plavom bojom BALDUR svijeća.

Prugasti retro jastuk, nekoliko suhih cvjetova i craft keramičke šoljice pastelnih boja, dovoljni su za onaj poznati osjećaj ugode pri pogledu na svoj dobro rashlađeni dnevni boravak.

Prirodni materijali poput drveta manga i pruća igraju ulogu u nekoliko novih proizvoda, kao što je praktična i estetski zanimljiva ukrasna korpa FRITLEV. Prirodu lijepo oponaša i umjetno, suho cvijeće RALF koje je dostupno u dvije boje. Smeđe nijanse na ukrasnim jastučićima, kao i khaki staklo na vazi ROY asociraju na zemlju i jednostavnost dok nasuprot tome, minimalistički stalak sa prozirnom glazurom, SIGMUND, podiže cvijet ili neku drugu dragu dekoraciju na neke nove visine.

Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije dostupni su u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba u ograničenim količinama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstavljen program prvog regionalnog Women’s Weekenda