Oscars 2021: Najbolji momenti sa Instagrama

Release Date
26/04/2021
naslovna fotografija
@jasmilazbanic.official

U Los Angelesu je održana 93. svečanost dodjele Oskara. Nagradu za najbolji film odnio je Nomadland. Osim što je zanimljiva sama dodjela nagrada, uvijek su posebno zanimljivi detalji koje zabilježe zvijezde i zvjezdice na svojim Instagram profilima.

Ovaj put izdvajamo objave na oficijelnom Instagram profilu bh. rediteljice Jasmile Žbanić koja je podijelila nekoliko fotografija, između ostalih i onu sa crvenog tepiha, ali i fotografiju sa Thomasom Vintenbergom, rediteljem filma Another Round, koji je osvojio nagradu za Najbolji film u kategoriji u kojoj je bio i film Quo Vadis, Aida.

Šminkerica Sophia Porter se pohvalila na Instagramu da je šminkala Jasmilu Žbanić. Zanimljiva je i poruka koju je objavio na svom Instagram profilu glumac Anthony Hopkins nakon što su mu javili da je dobio Oscara, a snimio je u Walesu, a prenijeli smo i video fana Madsa Mikkelsena, na kojem vidimo Mikkelsena kako skače od sreće kad su pročitali da je njegov film nagrađen Oscarom.

 

 

https://www.instagram.com/p/COIKLtog3Tw/

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ajdin Čehić: Moj modni angažman u Indiji