Oscars 2021: Najbolji momenti sa Instagrama

Datum objave
26/04/2021
naslovna fotografija
@jasmilazbanic.official

U Los Angelesu je održana 93. svečanost dodjele Oskara. Nagradu za najbolji film odnio je Nomadland. Osim što je zanimljiva sama dodjela nagrada, uvijek su posebno zanimljivi detalji koje zabilježe zvijezde i zvjezdice na svojim Instagram profilima.

Ovaj put izdvajamo objave na oficijelnom Instagram profilu bh. rediteljice Jasmile Žbanić koja je podijelila nekoliko fotografija, između ostalih i onu sa crvenog tepiha, ali i fotografiju sa Thomasom Vintenbergom, rediteljem filma Another Round, koji je osvojio nagradu za Najbolji film u kategoriji u kojoj je bio i film Quo Vadis, Aida.

Šminkerica Sophia Porter se pohvalila na Instagramu da je šminkala Jasmilu Žbanić. Zanimljiva je i poruka koju je objavio na svom Instagram profilu glumac Anthony Hopkins nakon što su mu javili da je dobio Oscara, a snimio je u Walesu, a prenijeli smo i video fana Madsa Mikkelsena, na kojem vidimo Mikkelsena kako skače od sreće kad su pročitali da je njegov film nagrađen Oscarom.

 

 

https://www.instagram.com/p/COIKLtog3Tw/

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Završen trodnevni festival kulture SLOVO GORČINA u Stocu