Probali smo L’Occitane FaceCare profesionalni uređaj za analizu kože

Datum objave
20/03/2023

Pronaći idealan proizvod za njegu kože lica, kao i imati pravilnu rutinu u skladu s potrebama vlastite kože najveći su izazovi u beauty svijetu, stoga u nastavku otkrijte kako navedenim izazovima pristupiti pametno!

S obzirom na velikom izboru proizvoda koji su dostupni na tržištu, u skincare svijetu se često znamo i izgubiti, a što za posljedicu ima lošu skincare rutinu. Način na koji najčešće kupujemo proizvode za njegu kože oslanja se na pomalo zastarjelom metodu pokušaja i pogrešaka, koji nas na kraju dovedu do situacije da imamo hrpu kozmetičkih proizvoda koji jednostavno ne odgovaraju potrebama naše kože.

U petak, u L’Occitane trgovini koja se nalazi u ARIA centru, predstavljen je profesionalni uređaj s vrhunskim značajkama skeniranja slike, koji može napraviti preciznu analizu njege kože i kose u 6 različitih osi.

Probali smo ga!

 

Šta tačno mjeri?

Napretkom tehnologije i inovativnim rješenjima u beauty industriji pronalazak idealnog proizvoda za njegu kao i sastavljanje smislene, personalizirane rutine nikada nije bilo jednostavnije, a pravi primjer toga je L’Occitane Facecare – uređaj koji pruža savremenu uslugu analize kože lica.

L’Occitane FaceCare uređaj funkcioniše na osnovu kliničkih ispitivanja koja su odobrili dermatolozi te je cijeli proces izrazito brz i jednostavan.

Kroz analizu kože koja traje svega nekoliko minuta saznali smo trenutno stanje hidratacije i elastičnosti, sebuma, pora, melanina, čistoće pora, stanje bora i da li vam je koža osjetljiva ili ne. Nakon analize, beauty savjetnica nam je detaljno objasniti dobivene rezultate koje smo nakon analize dobijli na e-mail adresu.

Ovu genijalnu uslugu možete isprobati u L’Occitane trgovinama u Sarajevu (ARIA centar) i Banjoj Luci (Delta Planet) i u potpunosti je besplatna.

U perodu od 17.-26.3. uživajte -20% popusta na kompletan skincare asortiman.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Igračka koja je postala skupa realnost, Maserati kreirao Barbie automobil