Samsung najavio novo poglavlje LIFE UNSTOPPABLE: THE HOUSE OF SURPRISES

Release Date
18/10/2021

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, Samsung je predstavio nastavak događaja Life Unstoppable: House of suprises za 2021. godinu . Ovo virtuelno  iskustvo vodilo nas je do otkrivanja najnovijih inovacija koje predstavljaju najsavremenija rješenja, bez obzira na životne navike korisnika. Također, ističe sposobnost Samsung proizvoda da inspirišu radost, maštovitost i produktivnost u svakodnevnom životu.

Format i koncept događaja Life Unstoppable: the house of surprises daju osjećaj individualnosti i jednostavnosti. Samsung je ovaj pit ponovo pokazao mogućnosti i potencijal svojih proizvoda. Stvaranjem virtuelne slikovnice s narativom o kući iznenađenja, ilustrovao je svakodnevni život korisnika i pokazao kako Samsung može doprinijeti kreaciji i optimizaciji našeg doma. Shodno tome, događaj je pokazao kako izborom kvalitetnih i pametnih kućnih uređaja možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni enterijer.

– Naši domovi su već skoro dvije godine mjesto u kojem se osjećamo bezbjedno i zaštićeno u odnosu na neizvjesnost koju svi živimo. Naši mobilni telefoni i tableti su nam omogućili da ostanemo povezani sa porodicom i prijateljima, a televizori da skrenemo misli. Dok se okrećemo budućnosti, mnogi od nas ne pronalaze inspiraciju u svom domu. Upravo zbog toga, Samsung nastavlja da uvodi nevjerovatne inovacije koje naši korisnici obožavaju, izjavio je Benjamin Brown, direktor marketinga Samsung za Evropu.

Zone udobnosti su ključne u neizvjesnim vremenima, u to smo se uvjerili proteklih godinu i pol dana. Sada kada se naši domovi pretvaraju u hibridni prostor, neophodnan nam je dom koji inspiriše, pokreće i olakšava svakodnevnicu. Na događaju Life Unstoppable: the house of surprises kompanija Samsung je predstavila takav dom, kako bismo u njemu ponovo pronašli ljubav i inspiraciju.

U našim domovima provodimo veliki dio svog vremena, te je itekako važno da to bude prostor u kome se osjećamo lijepo i udobno. Svakodnevno ih oplemenjujemo i činimo da budu estetski i funkcionalno u skladu sa našim afinitetima. Kompanija Samsung kroz inovacije svojih proizvoda čini da naša četiri zida budu mjesto u kome su inspiracija i zadovoljstvo sveprisutni.

Kako biste svoj dom učinili takvim, iskoristite pogodnosti specijalne promocije gdje ostvarujete čak 25% uštede prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kao i frižidera u periodu od 01.10. do 14.11.2021. godine.

 

Hlađenje iz snova

Samsung Bespoke frižidere odlikuju vrhunske inovacije koje su kreirane kako bi pripremu i čuvanje hrane učinili kvalitetnijim, a pripremu obroka lakšim i prijatnijim. Frižider Samsung RS8000  nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija. Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem miješanja mirisa. Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapaju se u svaku vrstu enterijera.

Efikasno pranje veša

Niko ne voli trošiti previše vremena na pranje odjeće, pogotovo nakon pustolovina naših najmlađih. Zato bacite pogled na Samsung WW8500T mašinu za veš kako biste uistinu uživali u učinkovitom uklanjanju mrlja, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Naime, ova mašina pretvara deterdžent u mjehuriće, što pruža efikasnije uklanjanje mrlja nego kod tradicionalnih veš mašina, a pritom se štedi energija te čuva odjeća koja ne gubi svoju boju i teksturu.

Ekonomično sušenje

Veš je besprijekorno čist ukoliko se najprije opere u vrhunskoj mašini, a nakon toga osuši u mašini jednakih performansi. Vrhunska mašina za sušenje veša Samsung DV5000 posjeduje certifikat A++, kao i inteligentni sistem Optimal Dry sa senzorima za vlagu i temperaturu koji prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat. Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja, a dva alarma podsjećaju kada je potrebno da se očiste filteri i iregulatori toplote.

Iskoristite poseban popust na cijenu do 25% te učinite vaš dom ljepšim i udobnijim uz Samsung kućne uređaje i osigurajte 5 godina garancije na određene modele frižidera, mašina za veš, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisivača do 31. decembra 2021. godine prilikom korištenja popusta od 25%. Za više informacija posjetite www.samsung.ba.

Događaj Life Unstoppable: the house of surprises otvoren je za javnost danas u 11:00 sati na stranici www.samsung.com. #LifeUnstoppable

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
John Zorn glavni gost 60. Jazz Festivala Ljubljana