Tema dana – susret Brada Pitta i Jennifer Aniston

Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se prije gotovo dvije dekade, međutim, njihova veza živi zauvijek, ali u našim srcima. To je jedino moguće objašnjenje zašto su svi poludjeli za njihovim posljednjim susretom na dodjeli SAG nagrada. Oboje su bili norminirani, Jennifer za ulogu u seriji The Morning Show, a Brad za ulogu u filmu Once Upon a Time in Hollywood. 

 

Pitt je prvo pobijedio u svojoj kategoriji, a zatim i Jennifer. Međutim, nagrade su pale u drugi plan kad se pojavila fotografija iza kulisa na kojoj se vidi Pitt koji gleda Jennifer kako preuzima nagradu.

brad jennifer

 

Kasnije su se tokom večeri sreli i razmijenili srdačne zagrljaje koji su sve podsjetili na njihovu romansu. Iako se Aniston nasmijala zbog opsjednutosti obažavatelja njihovom bivšom vezom, ruka na njegovim prsima bila je dovoljna da društvene mreže u potpunosti polude.

brad jennifer 1 brad jennifer 5 brad jennifer 2 brad jennifer 3

 

naslovna fotografija_Getty Images

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sutra počinje Jazz Fest Sarajevo 2022!