Tema dana – susret Brada Pitta i Jennifer Aniston

Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se prije gotovo dvije dekade, međutim, njihova veza živi zauvijek, ali u našim srcima. To je jedino moguće objašnjenje zašto su svi poludjeli za njihovim posljednjim susretom na dodjeli SAG nagrada. Oboje su bili norminirani, Jennifer za ulogu u seriji The Morning Show, a Brad za ulogu u filmu Once Upon a Time in Hollywood. 

 

Pitt je prvo pobijedio u svojoj kategoriji, a zatim i Jennifer. Međutim, nagrade su pale u drugi plan kad se pojavila fotografija iza kulisa na kojoj se vidi Pitt koji gleda Jennifer kako preuzima nagradu.

brad jennifer

 

Kasnije su se tokom večeri sreli i razmijenili srdačne zagrljaje koji su sve podsjetili na njihovu romansu. Iako se Aniston nasmijala zbog opsjednutosti obažavatelja njihovom bivšom vezom, ruka na njegovim prsima bila je dovoljna da društvene mreže u potpunosti polude.

brad jennifer 1 brad jennifer 5 brad jennifer 2 brad jennifer 3

 

naslovna fotografija_Getty Images

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.