Volkswagen ID.modeli predvodnici 4. “Vivia Run and More Weekend” polumaratona u Banjoj Luci

Datum objave
30/08/2021

Volkswagen je ove godine bio sponzor VIVA RUN AND MORE WEEKEND trke kao oficijelni mobilni partner sa novim ID. modelima, potpuno električnim modelima ID.3 i ID.4.

Polumaraton je bio centralni događaj 4. Vivia Run&More Weekend festivala, koji se 28. augusta održao u Banjoj Luci i trčalo se najljepšim banjalučkim alejama, ulicama i parkovima, sve do najznačajnijeg istorijskog spomenika – tvrđave Kastel. Banjalučka polumaratonska trka privukla je pažnju brojnih trkača, jer se trčalo u dva kruga, na ravnoj stazi, koja je idealna za postizanje ličnih rekorda.

ID. Family: ID. BUZZ, ID. VIZZION, ID. SPACE VIZZION, MEB Plattf

Prošle godine počela je nova era elektromobilnosti u kompaniji Volkswagen: ID.3 bilo je prvo vozilo u porodici modela, koje se u potpunosti pokreće električnom energijom. ID. porodici, osim ID.3 i ID.4, će u budućnosti pripadati i mnogi drugi potpuno električni modeli. Do 2025. godine Volkswagen će na tržište izvesti više od 20 novih električnih automobila. Za ID. porodicu, Volkswagen koristi potpuno novu platformu za električna vozila – MEB platformu. Ciljeva je uvijek mnogo, ali je jedan ključni – moramo poboljšati pristup svih nas prema okolišu. Naš odgovor i doprinos ka tom cilju je upravo ID familija električnih vozila. Pokrenimo zajedno novu eru mobilnosti.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Čuvena istanbulska Kapali čaršija iz dosad neviđene perspektive!