Clarins Double Serum Eye: Univerzalni koncentrat protiv starenja

Release Date
09/09/2021

Clarins predstavlja univerzalni anti-aging koncentrat sa teksturom u savršenom bio-afinitetu s kožom na području oko očiju – Double Eye serum. Jedinstvena, koncentrisana formula sa  96% prirodnih sastojaka i 13 biljnih ekstrakata, uključujući snažan ekstrakt šumske krasuljice i kurkume, za komplementarno dvostruko djelovanje na 5 vitalnih funkcija kože. Rezultati su vidljivi, koža na području oko očiju je vidljivo podmlađena.

Double Serum Eye je namijenjen svim ženama koje brine područje oko očiju, za one koji imaju osjetljive oči ili nose sočiva, te za sve žene, sve starosne dobi, i sve etničke grupe.

 

 

 

Veliko dvostruko djelovanje

Clarinovo istraživanje istaknulo je ključnu ulogu alfa-v integrina: oni su proteini koji osiguravaju pravilnu koheziju ćelija. S godinama se količina ovih integrina na području oko očiju drastično smanjuje. To može dovesti do usporavanja 5 vitalnih funkcija kože: regeneracija, oksigenacija, hranjivost, hidratacija i zaštita.

Tri godine istraživanja, 196 biljki istražene u Clarins laboratoriju: Organski ekstrakt šumske krasuljice izabran je zbog svoje izvanredne sposobnosti poticanja proizvodnje alfa-v integrina koji pomaže koži vratiti snagu i vitalnost zahvaljujući pravilnoj ćelijskoj koheziji.

Zahvaljujući djelovanju organskog ekstrakta šumske krasuljice došlo je do +119% proizvodnje alpha-v integrina1. Ekstrakt šumske krasuljice sa svojim jačajućim  svojstvima kombinovan je sa dvanaest snažnih biljnih ekstrakta, uključujući kurkumu za dvostruko, komplementarno djelovanje na pet ključnih funkcija kože. Jedinstveni botanički kompleks objašanjava djelovanje Double Serum Eye.

 

Osvježavajuća dvostruka tekstura

Double Serum Eye pakovanje je must-have: njegova dvostruka formula nudi učinkovite rezultate i visoku toleranciju prilagođenu koži oko očiju. Na putovanju, na poslu ili tokom vikenda, pakovanje od 20 ml je jako praktično i lagano za ponijeti bilo gdje. Izuzetan osjećaj nakon aplikacije dvostruke teksture stvara osjećaj poput druge kože.

Ova izrazito osvježavajuća dvostruka tekstura nikad se ne čini masnom i kombinira učinak zatezanja gela s udobnošću kreme: u savršenom afinitetu s kožom oko očiju, trenutno se upija kreirajući glatko i odmorno područje oko očiju

Koja je tajna iza njevjerovatne formule? Dva proizvoda za područje oko očiju u jednom za očuvanje jedinstvene dvostruke formule. Spaja biljne ekstrakte protiv starenja topive u vodi i topive u ulju u boci s inovativnom dvostrukom tehnologijom.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.