Da li ste za crni sladoled?

Little Damage Ice Cream Shop iz Los Angelesa idejni je tvorac sladoleda crnog poput uglja, za koji se svakodnevno formiraju redovi. Bilo da ste darkerica ili jednostavno volite neobične i crne stvari, pa i hranu ovaj crni sladoled definitivno treba da vam se nađe na listi svega što želite probati. Ako ništa drugo, savršeno ide uz mračna raspoloženja.

 

https://instagram.com/p/BRg07g9BsGK/

 

Crni sladoled napravljen je od badema, a sastojak koji mu daje boju je – aktivni ugljen. Iako se nekima može učiniti da je to neobičan odabir sastojka, činjenica je da se aktivni ugljen uobičajeno koristi za ublažavanje trovanja hranom i otrovima. On na sebe veže toksine iz probavnog sustava i potiče njihovo što brže izbacivanje. Uz to, prednost ovog sladoleda je što je, za razliku od mnogih drugih, boja koja je dobivena aktivnim ugljenom potpuno prirodna.

 

https://instagram.com/p/BT14eqxByt-/

https://instagram.com/p/BT1dDydh9mb/

https://instagram.com/p/BTuPhUnB1Se/

https://instagram.com/p/BTrJc61hoRo/

https://instagram.com/p/BTl-mzShzKq/

https://instagram.com/p/BTVBWqWBdcu/

https://instagram.com/p/BTOj3CzhuhZ/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
COLGATE predstavio SMILE FOR GOOD pastu za zube sa novim stepenom transparentnosti sastojaka u svojoj prvoj tubi koja se može reciklirati