Da ‘seks prodaje’ potvrdila je ISAMAYA FFRENCH sa novim ruževima u obliku penisa

Release Date
07/02/2023
fotografije
@isamayabeauty

Vizažistica Isamaya Ffrench je poznata po tome što prkosi društvenim normama i standardima, posebno kad je riječ o make-up svijetu. Njena posljednja inovacija u šminkanju u prvi plan stavlja staru reklamnu uzrečicu – seks prodaje! i predstavlja sljedeći korak u evoluciji njenog istoimenog brenda. Predstavila je ruževe za usne LIPS, kako ona kaže  inspirirana posttalijanskom renesansnom muškom formom. Ruževi su smješteni u ambalaži u obliku penisa. Da, penisa! Oblik usana izaziva način na koji se šminka percipira. LIPS slavi, a ne demoralizira muški oblik, premošćujući jaz između seksa, umjetnosti i ljepote.

LIPS kolekcija se zapravo sastoji od ruža u nijansi Cardinal Red i balzama za usne u nijansi Vanity Black. Cardinal Red je klasičan crveni ruž za usne koji daje intenzivnu boju uz sjajan, udoban završetak. Balzam za usne je prozirna crna glazura koja natapa usne sjajnim velom mesmeričkog sjaja.

Dok represija cvjeta u svakom društvu, LIPS neustrašivo poštuje slobodu ideja i vlasništva, prikazujući ljepotu na način na koji samo ISAMAYA može, opisuju LIPS na službenoj stranici.

Ovo nije prvi put da je Ffrench donsi NSFW vizuale na šminkersku scenu. Poigrala se konceptom BDSM za kolekciju svog brenda Industrial, koja je sadržavala maskaru i serume sa srebrnim pirsingom.

Isamaya Ffrench je vizažistica koja je radila s celebovima poput Rihanne, Madonne, Belle Hadid i Kendal Jenner, ali je isto tako imala i konzultantske uloge u poznatim tvrtkama kao što su Tom Ford, YSL i Christian Louboutin. Ona je i globalna direktorica za ljepotu Burberry Beauty brenda, a bila je i vizionarka iza Byredove kultne kolekcije šminke.
Isamaya Ffrench LIPS ruževi se prodaju po cijeni od 98 USD i mogu se kupiti putem web stranice brenda.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Stigla je fantastična blagdanska MAC kolekcija