Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom brenda JANARTA

Release Date
21/08/2022
fotografije
Janarta

Glumica Helena Vuković bila je potpuno osvježenje i iznenađenje kada je riječ o stilskom i dizajnerskom smislu na ovogodišnjem otvaranju i zatvaranju 28. Sarajevo Film Festivala. Zablistala je poput prave filmske dive u kreacijama brenda JANARTA sa potpisom dizajnerice Janje Stijepić koja već dugi niz godina djeluje na području modne scene i kostimografije.

Na ceremoniji otvaranja Helena je bila potuno iznenađenje i osvježenje u žutoj  jednostavnoj, elegantnoj i decentnoj haljini, sa istaknutim korzetom i dizajniranim cvjetnim uzorkom koji je padao preko jednog ramena, na scenu je donijela glamur kakav Sarajevo Film festival i zaslužuje.

Zadnju noć na zatvaranju 2v8. Sarajevo Film festivala Helena je izabrala kreaciju također sa potpisom brenda JANARTA i sve prisutne oduševila svojom odjevnom kombinacijom. Kreacija je bila iz dva dijela, jednostavne i decentne silene suknje A kroja koje je lagano padala i pratila liniju tijela i svečanog, bogato ukrašenog topa sa visokom kragnom. U pitanju je dizajnerski rad u koji je utkano više od 120 sati ručnog rada.

Kao što bi rekla ikona stila i dobrog dizajna slavna Coco Chanel – Simplicity is the keynote of all true elegance. To su uistini i dokazale Helenine kombinacije i kreacije na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu  i crvenom tepihu na kojem se pojavila kao apsolutna vladarica dobrog stila, elegancije i profinjenih kreacija izvrsnog dizajna.

Brand JANARTA djeluje kao samostalni kreativni studio pod čijim okriljem je nedavno i otvoren  Showroom u centru Sarajeva, u kojem se vrlo posvećeno dizajnira  i izrađuje custom made dizajnerska i scenska odjeća.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Calvin Harris još jednom nosi Emporio Armani