MY WAY PARFUM utjelovljuje novu viziju ženstvenosti

Datum objave
03/02/2023

Ove godine Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM, čime otvara novo poglavlje priče mirisa MY WAY. Ono sam što živim u središtu je filozofije mirisa My Way. On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha. Poziva na otkrivanje novih obzora i krčenje vlastita puta.

Američka glumica i producentica Sydney Sweeney novo je lice linije MY WAY. Uranjanjem u spot kampanje gledatelj dobiva priliku vidjeti svijet iz jedinstvene perspektive Sydney Sweeney. Gledajući njezinim očima, biva zadivljen doživljenim iskustvima i pobuđenim emocijama.

 

MY WAY PARFUM puderasti je miris cvjetnih i drvenastih nota koji odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te zapanjujuće plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadržava fine sastojke, od kojih su neki održivo uzgojeni i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije.

Nova bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine.  Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje podnožja poput tinte do blistave ružičaste boje grla.

MY WAY PARFUM, kao i svi mirisi iz linije MY WAY, ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u saradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

 

MY WAY PARFUM svojim drvenastim i puderastim notama donosi novu i intenzivnu interpretaciju prepoznatljive linije MY WAY. Svijetle i osunčane note tuberoze, koje čine temelj linije mirisa MY WAY, u kontrastu su sa zapanjujućim plavim nijansama cvijeta Iris pallida. Međuigra blistavosti i intenzivnosti glavna je odlika ovog mirisa. Ovaj novi zamamni miris djelo je majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris MY WAY.

Miris započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta. Nota cvijeta narandže dobivena je primjenom savremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta narandže te snage i energije tog voća.

MY WAY PARFUM otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Digitalni umjetnik MIGUEL CHEVALIER pretvorio strop gotičke kapele u zvjezdano nebo