Nova limitirana ljetna edicija Black Opium parfema savršeno dočarava pravi ljetni ugođaj

Release Date
10/07/2019

Jedne blage noći na nekom egzotičnom mjestu. Palme se njišu na povjetarcu, neonski znak treperi nad ljetnim festivalom. Ona pokreće motor. Zastaje ne bi li pustila egzotici da je obavije sa svih strana i da osjeti tu bujnu tekstura na svojoj koži. Ona je kraljica neonskih tropa. Na uzbudljivom putovanju kroz egzotičnu noć. Kuda god da ide, ona za sobom ostavlja kultni trag parfema Black Opium.

Dio je njezine kože, njezinog života, njezinog svega. Ovjekovječivanje trenutka dok nas nose vibracije ljeta, iščekivanje zalaska egzotično narančastog sunca i dopuštanje da nas opije tama Black Opiuma.

Black Opium stiže u limitiranom ruhu nove bočice koji savršeno pristaje originalnom mirisu. Uljepšan svjetlucajućim uzorkom stabla palme ugraviranom u srebru, stvarajući učinak sjene na prozirnoj bočici. Palmini listovi kao da se njišu na povjetarcu dok ružičasta tekućina u bočici zaziva obećanje egzotičnih noći koji dolaze.

 

Black Opium summer edition (2)

Originalni eau de parfum ostaje nepromijenjen. Naelektrizirana energija zrna crne kahve miješa se s asertivnom ženstvenosti bijelog cvijeća i vanilije. Radikalno, esencijalno, legendarno – orijentalni gurmanski parfem koji je definirao čitavu jednu generaciju odraz je bujajuće napetosti između svjetla i tame.

Nota neona. Doza egzotike. Izgubite se u blještavilu noći. Festivalski miris za one koji ožive kada sunce zađe.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.