Otkrili smo tajnu dugotrajne hidratacije kože

ANEW Hydra Pro Vita-D krema za lice najnovija je inovacija za njegu kože kompanije Avon. Otkrićem da je vitamin D jedan od kritičnih partnera kože za dugotrajnu hidrataciju, u svom su naučnom laboratoriju u Suffernu, New York, stvorili naprednu formulu koja pomaže aktivirati vitamin D u koži, kako bi se ojačala zaštitna barijera i održala hitratacija kože tokom 72 sata.

Kao jedan on najinovativnijih brendova kroz historiju njege kože, kreator otkrića poput retinola, protinola i stabiliziranog vitamina C, Avonova ANEW linija sada donosi tehnologiju Pro Vita-D. Za razliku od ostalih krema, ova formulacija konkretno djeluje na aktiviranje vitamina D u površinskim ćelijama kože. Vitamin D pomaže u jačanju zaštitne barijere na površini kože i djeluje na elastičnost, neujednačen ton kože i primjetne tanke linije i bore. Za kožu, vitamin D je presudan za zdrav izgled i hidratiziran zdravi ten.

Nakon samo jedne upotrebe Anew Hydra Pro Vita-D kreme koža trenutno izgleda i osjeća se glatko i podatno, uz svježu hidrataciju koja traje cijeli dan. Nakon sedam dana koža dobija onaj pravi zdravi sjaj i čvrstoću koja traje. Idealna je za sve dobne skupine, lagane formule bez dodatnih ulja, svježeg mirisa i nježne teksture koja se trenutno upija, doslovno klizi po licu s osvježavajućim osjećajem poput jutarnjeg umivanja.

– Ponosni smo na još jednu potpunu inovaciju koja dolazi iz naših naučnih laboratorija i donosi vrhunsku kvalitetu po povoljnoj cijeni, te tako omogućavamo i mlađoj publici, od 25 do 35 godina, da na vrijeme misli na svoju njegu. To je demografska populacija koja se aktivno bavi njegom kože i želi odmah adresirati promjene, svjesni da sada moraju učiniti više – kako bi koža u budućnosti izgledala najbolje. naglašava Šejla Korjenić, PR specijalist u Avonu. Anew linija donosi vrhunske inovacije u njezi kože koje omogućavaju kompletan režim njege, za svaki tip i dob kože. Uz naše stručnjake i savjete, korisnik će uvijek naći ono što treba. Samo se obratite na pravom mjestu.

Anew Hydra Pro Vita-D potražite u u Avonovoj brošuri, po posebnoj cijeni od 17,90.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Prirodna kozmetika u svijetu slavnih