Škola Mirjane Mikulec i u Splitu otvara svoja vrata novim generacijama stilista i dizajnera interijera

Datum objave
12/09/2021

Dizajner i stilist interijera su jedna od najpopularnijih zanimanja današnjice. To potvrđuje i veliki interes za školu koju je prije dvije godine otvorila poznata dizajnerica Mirjana Mikulec, kao i broj onih koji u svojim rukama već imaju diplome ove škole.

Nakon dvije generacije stilista interijera i jedne generacije dizajnera interijera škola u Zagrebu ove jeseni svoja vrata otvara za nove polaznike, u novouređenom prostoru u Radničkoj 37a. Pored Zagreba, u oktobru s radom počinje i škola u Splitu, na atraktivnoj adresi Sinjska 5!

– Pozitivne povratne informacije zagrebačkih polaznika, kao i veliki interes za upis, te činjenica da smo prošle godine imali po dvije grupe za oba programa bili su vjetar u leđa da otvorimo školu na još jednoj lokaciji. Škola u Splitu prilika je da se za stiliste i dizajnere interijera školuju svi koji žive u Dalmaciji, ali i u široj okolini, ističe Mirjana Mikulec dodajući kako su tijekom prve dvije godine u Zagrebu imali brojne polaznike i iz regije.

Dugogodišnje iskustvo na uspješnim projektima – od studija za projektiranje, dvije TV emisije, te sajma interijera i linije proizvoda za dom, kao i činjenice da su oba programa odobrena od Ministarstva nauke i obrazovanja, te da se upisuju u radnu knjižicu, bili su dovoljni motivi da polaznici upišu školu koju je pokrenula dizajnerica.

Kroz 340 sati teoretske i praktične nastave za osposobljavanje za stilista interijera i 325 sati za usavršavanje za dizajnera interijera polaznici tokom dva semestra u ugodnom i poticajnom ambijentu te manjim grupama uče od iskusnih predavača, koji pored akademskog obrazovanja i poučavanja, imaju i bogato iskustvo na polju arhitekture i uređenja interijera.

– Ponosna sam što smo uspjeli okupiti sjajne predavače pa polaznici mogu učiti od stručnjaka. Upravo su iskustvo, znanje i umijeće poučavanja glavni aduti škole koji će polaznicima omogućiti da budu spremni baviti se ovim poslom, otkriva Mirjana Mikulec.

Programu za stilista interijera posvećeno je osam predmeta sticanja osnovnih znanja iz Historije dizajna i stilova uređenja, materijala i prostornog oblikovanja te kompjuterskog i ručnog crtanja, dok je program za dizajnera interijera napredniji program u kojem se također kroz osam predmeta stiču znanja iz 3D vizualizacije interijera, interijera s posebnom namjenom, projektovanja interijera te savremenih materijala.

Više informacija o školi i programu možete pronaći na službenoj web stranici kao i na Facebook i Instagram stranici škole, a možete se javiti i na skoladizajna@mmi.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KillingJazzHardCoreBaby nakon velike pauze predstavlja novi singl