BAD DAUGHTER objavila album prvjenac LET ME PANIC

Datum objave
22/11/2021

Nakon što je ranije ove godine sa sjajna dva singla Favourite Game i Thick najavila prvijenac, debitantski album Bad Daughter pod nazivom Let Me Panic ugledao je svjetlo dana.

Dunja Ercegović je na široj muzičkoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, mlada i izrazito talentirana kantautorica koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom. Iza sebe kao Lovely Quinces ima 2 EP izdanja i gomilu singlova, te broje turneje po Evropi i SAD-u. Kroz novi solo projekt Bad Daughter Dunja se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Uz kreativno istraživanje i napredovanje sa svakim novim izdanjem, Dunja uz novi album poručuje: Počela sam šivati nešto novo.

Album Let Me Panic nastajao je tri godine, a rađen je u saradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane. Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku muziku, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju.

Novi album donosi osam pjesama, među kojima su i do sada objavljene Favourite Game, koju prati i sjajan video spot, kao i Thick, te najnoviji singl New Lover. Objavljen je za LAA, a dostupan je na svim streaming servisima.

Bad Daughter nova je stranica u Dunjinoj karijeri, kao i velika potvrda njezine kreativnosti, svestranosti i talenta da jednako dobro i uvjerljivo pliva unutar više različitih glazbenih žanrova. Paralelno s Bad Daughter, Dunja nastavlja i dalje stvarati kao Lovely Quinces i to u formi punog benda. Novi Lovely Quinces materijal očekuje se početkom iduće godine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Video vizualizacija evolucije radnog stola od 1980. do danas