BAD DAUGHTER objavila album prvjenac LET ME PANIC

Release Date
22/11/2021

Nakon što je ranije ove godine sa sjajna dva singla Favourite Game i Thick najavila prvijenac, debitantski album Bad Daughter pod nazivom Let Me Panic ugledao je svjetlo dana.

Dunja Ercegović je na široj muzičkoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, mlada i izrazito talentirana kantautorica koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom. Iza sebe kao Lovely Quinces ima 2 EP izdanja i gomilu singlova, te broje turneje po Evropi i SAD-u. Kroz novi solo projekt Bad Daughter Dunja se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Uz kreativno istraživanje i napredovanje sa svakim novim izdanjem, Dunja uz novi album poručuje: Počela sam šivati nešto novo.

Album Let Me Panic nastajao je tri godine, a rađen je u saradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane. Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku muziku, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju.

Novi album donosi osam pjesama, među kojima su i do sada objavljene Favourite Game, koju prati i sjajan video spot, kao i Thick, te najnoviji singl New Lover. Objavljen je za LAA, a dostupan je na svim streaming servisima.

Bad Daughter nova je stranica u Dunjinoj karijeri, kao i velika potvrda njezine kreativnosti, svestranosti i talenta da jednako dobro i uvjerljivo pliva unutar više različitih glazbenih žanrova. Paralelno s Bad Daughter, Dunja nastavlja i dalje stvarati kao Lovely Quinces i to u formi punog benda. Novi Lovely Quinces materijal očekuje se početkom iduće godine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.