Četiri savršena Diorova proizvoda za savršenu kožu

Datum objave
01/02/2023

Kreativni direktor za Dior make-up, Peter Philips predstavlja Diorskin Forever rutinu koja se sastoji od Dior Forever pudera, Dior Forever Skin Glow podloge, Dior Forever Glow Veil baze i Dior Forever Skin Glow korektora.

Saga Dior Forever je tu da ostane. Ovo je doista temeljna linija koja upotpunjuje vaš izgled. Neće vas razočarati; zauvijek će biti vaš najvjerniji prijatelj, ističe Peter Philip.

 

DIOR FOREVER

Dior Forever puder nudi 24 sata visoku savršenost i ugodnu kožu tokom cijelog dana. Nesavršenosti su maskirane, a tekstura kože je poboljšana. Tehnologija za kontrolu ulja koja kombinira 3 komplementarna pudera za upijanje viška sebuma s ekstraktom šipka koji pročišćava pore i omogućuje kontrolirani sjaj i savršen ten sa svakim sljedećim nanošenjem.

Dior Forever osigurava neviđenu učinkovitost prekrivanja, 24-satno nošenje i boju koja odolijeva izazovima (vrućina, vlaga, stres i znakovi umora) sa uočljivom finom teksturom. Zahvaljujući svoja dva finiša, 24-satnom mat bez preslikavanja i 24-satnom hidratantnom sjaju, Dior Forever prilagođen je potrebama različitih tipova kože. Sastavljen od 86% baze za njegu kože obogaćene cvjetnim ekstraktima, Dior Forever poboljšava ten za nesvakidašnje savršenstvo.

Zahvaljujući 50 godina stručnosti o tenu širom svijeta, sa Dior Forever, Dior nudi 42 nijanse, svaka je dostupna sa dva završetka.

 

DIOR FOREVER SKIN GLOW

Ova podloga nudi 24-satnu hidrataciju i sjaj koji traje od jutra do mraka. Ten je blistav, gladak i ujednačen. A budući da savršeno hidratizirana koža doprinosi sublimiranom tenu, Dior Forever Skin Glow krasi učinak zaključavanja vode koji omogućuje održavanje optimalne količine vode u koži ograničavajući njezino isparavanje, zahvaljujući pojačanoj funkciji barijere.

 

DIOR FOREVER GLOW VEIL

Dior Forever Glow Veil primer kombinira izvanredan sjaj i 24-satnu hidrataciju u čistoj formuli koja se sastoji od 97% sastojaka prirodnog porijekla. Formulacija koncentrirana u hidratantnom serumu. Iznimno lagana iluminirajuća biljna ulja klize kada se nanose i ostavljaju, dok isparavaju, samo blistav sjaj i sloj hidratacije na koži. Ten je ujednačen, dotjeran i zaglađen.

Fokusiran na cvjetnu njegu kože, Dior Forever Glow Veil usavršava kožu, dan za danom. Ekstrakt irisa smiruje medijatore upale i tako pridonosi ugodnosti kože, ekstrakt divlje maćuhice djeluje na mehanizme prirodne regulacije cirkulacije vode u koži, za dugoročno očuvanje njezine hidratacije i poboljšanje ugode, ekstrakt crvenog hibiskusa, koji sadrži kiseline iz obitelji AHA, pomaže u stimulaciji stanične regeneracije za posvjetljivanje tena.

Osim toga, snažan duo 100% hijaluronske kiseline prirodnog porijekla djeluje i na površini (visoke molekularne težine sposobne uhvatiti vodu kako bi zagladila kožu bubrenjem) i na dubljoj razini.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT

Kako bi usavršio Dior Forever rutinu, Dior ponovno osmišlja svoj simbolični dugotrajni i kremasti korektor visokog prekrivanja, sa 96% sastojaka prirodnog porijekla koja su sada bez preslikavanja. Dior Forever Skin Correct svakome pruža nijansu koja im prirodno odgovara. Dostupan u 30 nijansi na bazi Dior Forever podloge, savršeno se prilagođava svim podtonovima kože i ostaje vjeran tokom cijelog dana.

Zahvaljujući sloju koji je istovremeno suptilan i visoke prekrivnosti, kao i kremastoj teksturi koja se topi u koži, Dior Forever Skin Correct trenutno ujednačava ten, skriva nesavršenosti (podočnjake, crvenilo itd.) i zaglađuje teksturu kože u jednom potezu. Koža izgleda prekrasno od jutra do mraka, u najekstremnijim uvjetima.

Tehnologija formule osigurava 24-satno nošenje i šminku bez preslikavanja koja je otporna na toplinu i vlagu, kao i na trenje od odjeće i znakove umora.

Visokotehnološki mineralni pigmenti garantuju visoku vjernost boje tokom vremena, dok puderi omogućuju upijanje viška sebuma, prekrivanje nesavršenosti i reflektiranje svjetlosti kako bi doprinijeli učinku savršenstva.

 

Kampanja okupana suncem

Kuća Dior otkriva svoju novu kampanju Dior Forever u najprirodnijem mogućem svjetlu: onom sunčevom. Ovu novu kampanju osmislio je Dior u srcu impresivnog instituta Salk u San Diegu u Kaliforniji. Betonske brutalističke građevine i meditativni vodeni vrt kombiniraju se s pogledom koji gleda na Pacifik i sunčeve zrake koje se odbijaju od okean.

Fotografisala Camilla Akrans, a snimio redatelj Damien Krisl, glumice Anya Taylor-Joy i Yara Shahidi, modeli Jiali Zhao, Maty Fall i Fernanda Oliveira utjelovljuju sestrinstvo koje blista više nego ikada. Pet žena sa pet jedinstvenih osobnosti predstavljaju novo lice Dior ljepote.

Uz zvuk snažne pjesme Why does my heart feel so bad? od Mobyja, razvija se uzvišena igra svjetla i sjene, u kojoj se lica isprepliću s arhitekturom Salk Instituta, teksture su slojevite, a boce postaju totemi.

Snaga prirodnosti povezana je sa znanošću kako bi se poboljšala svaka koža i svaka žena.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predivna cvjetna instalacija na jerusalemskom Vallero trgu