MALÚ predstavlja novu kolekciju torbica i modnih dodataka

Po uzoru na svjetske trendove u svijetu torbica rađena je i nova MALÚ kolekcija namijenjena samosvjesnim, strastvenim, modernim i chic ženama. MALÚ torbice se savršeno uklapaju u sve odjevne kombinacije za dnevne kao i noćne izlaske i upotpunjuju svaki stil. Sve torbice rađene su od visoko kvalitetne eko kože i metala i ono što nas izdvaja u svijetu torbica je to da su sve rađeneu limitiranim količinama. Svaki model dolazi u maksimalno 12 komada u jednoj boji u cijeloj Bosni i Hercegovini, tako da će sve njihove klijentice sigurno biti unikatne i prepoznatljive.

 

Malu (2 of 23)

 

MALÚ u Bosni i Hercegovini postoji nešto manje od godinu dana i možete ih posjetiti u Sarajevo City Centru na -1 etaži, kao i u Trebinju u sklopu modne kuće VUMI, a uskoro planiraju pokrenuti i online shop sa dostavom u sve BiH gradove. Pored torbica u ponudi imaju i visoko kvalitetni accessories rađen od antialergijskih materijala, srebra i nehrđajućeg čelika.

 

 

Malu (3 of 23) Malu (4 of 23) Malu (5 of 23) Malu (7 of 23) Malu (8 of 23) Malu (9 of 23) Malu (10 of 23) Malu (12 of 23) Malu (18 of 23) Malu (19 of 23) Malu (22 of 23)

Fotografija_ Vanja Lisac

Model_Ajla Mutapčić

Styling_ HIVE Creative Agency / Gordana Gasha Miladinovic i Dina Šiber

MUA_Maja Koristović- Talović

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
#FBLstyle – For All Stylish People