TMRW metaverse

Najveći svjetski crypto i NFT stručnjaci stižu na TOMORROW konferenciju

Release Date
29/04/2022

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom! Ovaj jedinstveni događaj, održat će se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a prvi put u Evropi, bit će organiziran i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti posljednje svjetske trendove iz ovih sfera, bit će organizirane i žurke na kojima će nastupiti svjetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvijezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

 

100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svjetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na konferenciji će biti riječi o svim segmentima blockchaina i kriptovaluta, uključujući rudarenje, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svjetskih eksperata. Posjetitelji će moći istražiti nove aspekte NFT svijeta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korištenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posjetitelje o potencijalu i utjecaju ove tehnologije na naše živote i svijet kakav poznajemo.

tomorrow conference

Organizatori ističu da je TOMORROW konferencija najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

Ponosni smo što smo domaćini ovako velikog događaja. Cilj nam je da publici približimo trendove koji će obilježiti ovu deceniju pa i ovaj vijek u informatičkom smislu, od segmenta razvoja finansijskih tehnologija do virtualne realnosti. Posjetitelji će imati priliku da, među prvima, saznaju novosti i trendove blockcheina i razvoja kriptovaluta, kao i DeFi, DAOs i Web3 svijeta. Predstavit ćemo i novi, inovativni svijet NFT-jeva i specijalno na TOMORROW konferenciji – panel u Metaversu. U planu nam je da i narednih godina Beograd bude vodeća destinacija na mapi inovativnih industrija, najavljuje Zoran Tadić, direktor programa TOMORROW konferencije.

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Craig Sellers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blockchain ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto mijenjačnice Ecd.

 

Panel u Metaversu

Prvi put u Evropi, a drugi put u svijetu, održat će se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po cijelom svijetu, bit će predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosit će virtuelne naočale. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

O sve popularnijim NFT-jevima govorit će Vitomir Jevremović, Ari Tomasson, Ipshita Kumar, Arvin Kamsheh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posjetitelji će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gamingu i NFT-u govorit će Wesley Ellul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansirat će specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

Noćni program uključit će ekskluzivni event u BelexpoCentru u saradnji sa Exitom, na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Bit će organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cijenama ulaznica za posjetitelje, online pratitelje i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije TMRWconf.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.