TMRW metaverse

Najveći svjetski crypto i NFT stručnjaci stižu na TOMORROW konferenciju

Datum objave
29/04/2022

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom! Ovaj jedinstveni događaj, održat će se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a prvi put u Evropi, bit će organiziran i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti posljednje svjetske trendove iz ovih sfera, bit će organizirane i žurke na kojima će nastupiti svjetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvijezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

 

100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svjetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na konferenciji će biti riječi o svim segmentima blockchaina i kriptovaluta, uključujući rudarenje, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svjetskih eksperata. Posjetitelji će moći istražiti nove aspekte NFT svijeta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korištenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posjetitelje o potencijalu i utjecaju ove tehnologije na naše živote i svijet kakav poznajemo.

tomorrow conference

Organizatori ističu da je TOMORROW konferencija najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

Ponosni smo što smo domaćini ovako velikog događaja. Cilj nam je da publici približimo trendove koji će obilježiti ovu deceniju pa i ovaj vijek u informatičkom smislu, od segmenta razvoja finansijskih tehnologija do virtualne realnosti. Posjetitelji će imati priliku da, među prvima, saznaju novosti i trendove blockcheina i razvoja kriptovaluta, kao i DeFi, DAOs i Web3 svijeta. Predstavit ćemo i novi, inovativni svijet NFT-jeva i specijalno na TOMORROW konferenciji – panel u Metaversu. U planu nam je da i narednih godina Beograd bude vodeća destinacija na mapi inovativnih industrija, najavljuje Zoran Tadić, direktor programa TOMORROW konferencije.

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Craig Sellers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blockchain ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto mijenjačnice Ecd.

 

Panel u Metaversu

Prvi put u Evropi, a drugi put u svijetu, održat će se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po cijelom svijetu, bit će predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosit će virtuelne naočale. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

O sve popularnijim NFT-jevima govorit će Vitomir Jevremović, Ari Tomasson, Ipshita Kumar, Arvin Kamsheh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posjetitelji će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gamingu i NFT-u govorit će Wesley Ellul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansirat će specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

Noćni program uključit će ekskluzivni event u BelexpoCentru u saradnji sa Exitom, na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Bit će organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cijenama ulaznica za posjetitelje, online pratitelje i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije TMRWconf.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PJ Harvey obradila pjesmu RED RIGHT HAND