Nokia 8210 4G Blue

Nokia predstavila tri nova telefona i tablet

Release Date
12/07/2022

HMD Global, dom Nokia telefona danas najavljuje tri nova obična telefona kako bi ponudio alternativu ljudima koji žele pobjeći od zamorne tehnologije. Kao lider na milijardu dolara vrijednom tržištu telefona u 2022., novi obični telefon HMD Globala učvršćuje naslijeđe Nokia telefona nenadmašne izdržljivosti i trajanja baterije.

Inspirisan sa tri otporna obična telefona, Nokia T10 je tablet dizajniran za posao, dom i porodični život. Dolazi u pristupačnom, kompaktnom 8” pakovanju s praktičnim mogućnostima. Ovaj svestrani alat sjajan je za užurbani život, bilo da obavljate videopozive od kuće, gledate omiljene TV emisije, koristite funkciju drugog zaslona kako biste ga učinili produžetkom zaslona računara ili zabavljate djecu na Google Kids Spaceu.

Novi dodaci portfoliu ponovo potvrđuju predanost HMD Globala da svima osigura pristup dugotrajnoj i dostupnoj tehnologiji u kategorijama telefona i tableta. Između ostalog, ovi se uređaji puštaju u prodaju u teškom vremenu za potrošače s obzirom da troškovi života nastavljaju rasti. Obični telefoni dolaze u vrijeme kada potrošačka kultura iz 90-ih doživljava preporod i odjekuje među kupcima.

– Klasično Nokia nasljeđe kombinovano je s inovacijama u našoj ponudi običnih telefona. Ovaj kultni asortiman dobiva sve više na značaju kao vaš pouzdani saputnik za sve komunikacijske potrebe. U isto vrijeme na tržište tableta donosimo naša prepoznatljiva obećanja dugovječnosti. Inovacija je jednako važna kao i nasljeđe u našoj ponudi koja blista s Nokia 5710 XpressAudio telefonom s funkcijama napravljenim za 21. stoljeće. Ovaj telefon pruža audio slobodu kroz dizajn koji mijenja igru, izjavio je Florian Seiche, glavni izvršni direktor HMD Globala.

 

Nokia T10: Kvalitet koji nadmašuje konkurenciju

Malen, ali moćan, najnoviji Nokia tablet izdržljiv je iznutra i izvana. Njegov jednodijelni dizajn od polimera i završna obrada s nano teksturom skrivaju ogrebotine tako da izgleda gotovo jednako dobro kada ga proslijedite članu porodice ili prijatelju. Unutra, najnoviji softver Android 12, dvije godine garantovanih nadogradnji Androida i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja (dvostruko više od konkurencije) osiguravaju uređaj za budućnost.

Također dolazi s Google Entertainment Space i Google Kids Space koji olakšavaju život bilo da djeca uživaju u svom vremenu za tabletom ili vi tražite svoju sljedeću omiljenu emisiju. U međuvremenu, nova ponuda dodatne opreme nadopunjava funkcionalnost uređaja Nokia T10. To uključuje Nokia preklopnu masku koja se nosi s većinom radnih okruženja i štiti cijeli uređaj od udaraca i ogrebotina. Dostupna je u tamnoplavoj ili cijan boji (zeleno-plava nijansa) kako biste se mogli istaknuti, a istovremeno zaštititi tablet.

Nokia 8210 4G Blue
Nokia 8210 4G

Nokia 8210 4G: Oživljavanje ikone stila

Nokia 8210 4G – novi dodatak porodici Originals – slavi kultnu Nokiu 8210 pokrenutu 1999. godine na sedmici mode u Parizu. Inspirisana klasičnim funkcionalnim telefonom, nova Nokia 8210 4G privlači poglede kombinirajući nezaboravan dizajn i prepoznatljivu izdržljivost s 4G, VoLTE mogućnošću, velikim 2,8” zaslonom i intuitivnim korisničkim sučeljem. Osim toga, ima sedmične baterije u stanju pripravnosti kao u dobra stara vemena.

Nokia 5710 XpressAudio WHITE-RED
Nokia 5710 XpressAudio

Nokia 5710 XpressAudio: Susret zvuka koji mijenja igru s inovacijama 21. vijeka

Nokia 5710 XpressAudio ima ono što su ljudi voljeli kod Nokia 5310 uređaja i čini je još boljom. Veća baterija, namjenske tipke za kontrolu zvuka i ugrađene bežične slušalice podižu audio iskustvo na viši nivo i zadovoljavaju potrebe modernih korisnika. Kada nisu u upotrebi, bežične slušalice smještene su ispod elegantnog klizača na stražnjoj strani telefona, tako da uvijek znate gdje su i da su napunjene. To, zajedno s glasnim dvostrukim zvučnicima, znači da možete uživati u muzici privatno ili zajedno s prijateljima baš onako kao što je umjetnik zamislio – s bogatim basom, čistim tonovima i prirodnim vokalima.

Nokia 2660 Flip Red
Nokia 2660 Flip

Nokia 2660 Flip: dostupnost i izdržljivost na preklopnom telefonu

Funkcionalnost preklopa i promišljeni dizajn Nokia 2660 Flip uređaja čine upravljanje pozivima jednostavnim približavajući mikrofon i slušalice vama. Poboljšane funkcije pristupačnosti koje jačaju povjerenje znače da ga svi vole, a posebno oni stariji od 55 godina. Njegov veliki zaslon, kompatibilnost sa slušnim pomagalima, nevjerojatno trajanje baterije i veliki gumbi pružaju besprijekoran doživljaj za one kojima je to najviše potrebno. Namjenski gumb za hitne slučajeve pruža bezbrižnost jer omogućava brzi kontakt s vašim najdražima. U slučaju da se dogodi nešto neočekivano, pet kontakata bit će obaviješteno kako bi osigurali da je pomoć na putu. A ako uvijek želite znati gdje je vaš telefon i da se puni kada nije u upotrebi, čvrsti Nokia punjač savršen je dodatak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Volkswagen vraća legendarni kombi