DOGO otvara novu prodavnicu u Živinicama

Release Date
23/11/2021

Došlo je vrijeme da i u Tuzlanskom kantonu otkrijete Dogo svečani, ludi, radosni, energični, posebni i nevjerojatni svijet! U petak, 26.11.2021, bit će upriličeno svečano otvaranje druge Dogo prodavnice u Bosni i Hercegovini. Neobična radnja osmišljena da svim posjetiocima pruži osjećaj ugodnosti, užitka i zabave prilikom odabira modela nalazi se u Porto Centru, Živinice na prvom spratu. Riječ je o drugoj bh. franšiznoj radnji turskog brenda Dogo koje se mogu pronaći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barselone, Istanbula, Las Vegasa, Dohe i mnogih drugih gradova.

Dogo okuplja grupu kreativaca ovisnih o dizajnu koji su motivirani srećom i zadovoljstvom kupaca. Filozofija brenda je pružiti klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz asortimana korisnicima nude stil života i način izražavanja. Dogo kreira bezvremenski i održivi dizajn koji nije sezonski. Stoga ćete sa Dogo obućom i torbama uvijek biti IN. Proizvodi koji se nude u ovoj prodavnici su puno više od onoga na što smo u svakodnevnici navikli – grafička rješenja za cipele i torbe, činjenica da su ručno rađene, da su prve printane cipele u svijetu i mnoštvo boja i smjelih oblika nude specifičan pečat stilu svom novom vlasniku.

Bilo da su to neobične cipele s motivima ili uzorcima, neodoljive čizme, trendi gležnjače – u DOGO BiH ima ponešto za svaki ukus i sve vremenske prilike. Šarene, veganske i ručno rađene sneakersice, cipele, čizme i elegantne torbe, kao i unikatne ruksake pronaći ćete u novoj kolekciji za jesen i zimu u novootvorenoj prodavnici u PORTO Centar Živinice. Pronađite svoj omiljeni dizajn i postanite dio velike DOGO porodice.

Dođite na druženje u periodu od 18:00 do 20:00h i uvjerite se sami.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.