FKA Twigs nastupila na Valentino reviji

Sedmica muške mode preselila je u Pariz! Među najiščekivanijim revijama su ona Rafa Simonsa, zatim Virgila Abloha za OFF-white te jučer održana Valentino revija. Iako je glavna atrakcija na sinoćnjoj Valentino reviji muške mode u Grand Palaisu trebala biti, pogađate, odjeća kreirana prema viziji Pierpaola Picciolija, većinu pažnje ukrao je nastup FKA Twigs. Njezina anđeoska pojava u predivnoj čipkanoj haljini posutoj delikatnim izvezenim cvjetićima apsolutno je zadivila publiku, a izvela je hitove Mary Magdalene i Cellophane s posljednjeg albuma. Pratili su je pijanist i violončelist, a priča se da je atmosfera bila apsolutno magična.

 

Piccioli je prezentirao prilično suptilnu i jednostavnu kolekciju. Crni baloneri, bijele košulje, klasični krojevi i floralni motivi dominirali su sinoćnjom prezentacijom kolekcije, no ipak se ne bismo usudili reći da je dosadna.

 

 

 

izvor_Elle.hr

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bili smo na koncertu benda BILLY ANDOL