@archivesmargiela

Ko se nalazi iza misterioznog Instagram profila @archivesmargiela?

Datum objave
02/08/2015

Kad je John Galliano predstavio debitantsku kolekciju za Maison Margiela u januaru, bilo je jasno da više ništa neće biti isto. Naravno, sve se počelo mijenjati još 2009. kad je Martin Margiela napustio kuću, međutim, ovo je bilo nešto sasvim drugačije, Galliano je uveo kuću u neku novu eru. Iako su mnogi bili oduševljenim dolaskom Galliana, javio se osjećaj anksioznosti i neizvjesnosti o tome šta će biti sa legendarnom prošlošću.

Nedavno se pojavio novi Instagram account pod nazivom @archivesmargiela, misteriozan kao i sama kuća, pun fotografija i posebnih momenata iz ranijih godina ove slavne kuće. Međutim, ubrzo nakon toga account je izbrisan, nakon čega je kreiran i novi, međutim, ni njega više nema.

Ko je kreirao profil i da li će se uskoro pojaviti još jedan, ne znamo. Portal Dazed je uspio skinuti nekoliko fotografija sa accounta. Pogledajte!

@archivesmargiela @archivesmargiela

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kratki reklamni film kuće COCO DE MER nakon kojeg ćete misliti samo na seks