Nikola Mihailović x FBL music

Još od djetinjstva, Nikola Mihalović provodio je dosta vremena slušajući svoje omiljene izvođače raznovrsnih žanrova. Kasne 2014. nakon dosta motivacije i inspiracije, odlučio se da započne svoju karijeru.

Setovi ovog mladog artiste poznati su po specifičnoj muzičkoj fuziji house i techno zvuka umiksanih sa mnoštvom dodatnih elemenata, zbog čega pridobija sve veći broj iskrenih pratilaca. Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood (SITN), a mix pult je do sada dijelio sa imenima kao što su Ame, Dixon, Solomun, Stephan Bodzin i mnogi drugi.

Nastupao je na EXIT festivalu kao i burn Residency Mix Off takmičenju u 2016. godini, Lovefestu kao i mnogim drugim festivalima širom zemlje i regiona. Od 2017. vrijedno se bavi i studijskim radom za koj je već uspio da pridobije značajnu podršku nekih svijetskih imena poput Adriatiq, Nick Warren, Hernan Cattaneo, Khen…

Za FBL je pripremio poseban miks.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
D.R.N.D.Y x FBLmusic