Zvijezde hit serije WHITE LOTUS u seksi kampanji brenda SKIMS

Datum objave
25/01/2023
fotografije
@kimkardashian

Zvijezde serije White Lotus Beatrice Grannò i Simona Tabasco postale su nove zvijezde valentinovske kampanje za brend donjeg rublja reality zvijezde Kim Kardashian.

SKIMS je predstavio capsule kolekciju povodom nadolazećeg Valentinova, a glavne zvijezde editorijala su Beatrice Grannò Simona Tabasco, glumice koje smo u seriji gledali i ulogama Talijanki Mije i Lucie. Glumice u kampanji nose SKIMS komade poput nježno ružičastog kompleta gaćica i grudnjaka, slip komada s čipkom i crnog donjeg rublja. Talijanke oduzimaju dah kako u vamp, tako i u nježnijim komadima donjeg rublja.

– Pogledala sam ‘White Lotus‘ i morala sam imati moje djevojke u kampanji! Vraća se i seksepilnija je nego ikad, a u kampanji za SKIMS glavne su zvijezde Simona Tabasco i Bea Granno koje su i u stvarnosti najbolje prijateljice, napisala je Kim u objavi na Instagramu te dodala da valentinovska kolekcija izlazi 26. januara.

 

Jako sam se zabavljala dok smo snimali kampanju za Skims povodom Valentinova. Imati priliku raditi sa svojom prijateljicom Simonom i iskusiti zajednički rad na našoj prvoj zajedničkoj svjetskoj modnoj kampanji bilo je zaista posebno iskustvo, rekla je Tabasco, prenosi US Magazine.

– Volim sve za što se Skims zalaže. Biti dijelom njihove globalne kampanje s Beatrice, kampanje koja slavi prijateljstvo, žene koje gaje osjećaj osnaženosti i osjećaju se seksi u vlastitom tijelu je poput nagrade, dodala je Granno.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto je kupovina Hermès torbi komplicirana?